Account Executive Monday.com

Full time - remote

The Sales Studio is een jonge, snelgroeiende software implementatiepartner van Zendesk & monday.com.

Wij helpen snelgroeiende organisaties met slimme softwareoplossingen. Onze visie is "Wij maken jouw groei onze business" en onze missie is "groei mogelijk maken door slim, slimme software te implementeren wat ervoor zorgt dat groeipijn beperkt blijft". Wie zouden wij zijn als wij zelf niet minimaal zo ambitieus als onze klanten zouden zijn.

Wij zijn uitgeroepen tot Zendesk Sell CRM Partner of the Year 2021 en onze doelstelling is om dat vol te houden. Onze doelstelling met monday.com is niet mals: wij willen over 3 jaar één van de 3 grootste monday.com partners zijn in Europa.

Wat ga je doen?

Als Account Executive Monday.com ga jij erop uit om het platform van monday.com te positioneren en te verkopen bij bedrijven in Nederland. Hierdoor help je The Sales Studio om een heel nieuw partnership met Monday.com van de grond af aan op te bouwen. We zijn dus op zoek naar een ondernemend persoon want we gaan pionieren!

Het platform dat je gaat verkopen is een Work Operating System, ofwel een "softwareoplossing". Deze oplossing is erg breed inzetbaar voor bedrijven. We zullen veel gaan "testen" om te kijken waar wij de beste toegevoegde waarde kunnen bieden. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed met verschillende stakeholders kan levelen en een "trusted advisor" kan worden voor deze bedrijven. Uiteindelijk verkoopt een goed en gedegen advies zichzelf.

In het begin zal deze functie er als volgt uitzien: 60% outbound, 30% leadgeneratie (jij mag hierin de strategie meebepalen - Google, Campagnes, jouw fantasie etc) en 10% vanuit leverancier aangeleverde leads.

Je zult in deze functie veel persoonlijk contact hebben met de klanten, want als partner hebben wij de toegevoegde waarde dat wij bij de klant zitten. Het verdienen van vertrouwen is dan ook erg belangrijk. Als je het goed doet, zul je een groot gedeelte van je tijd bij klanten langsgaan. Tot nu toe zien wij dat de meeste klanten in het midden van Nederland zitten.

Wat je specifiek zult gaan verkopen:
 • Monday.com licenties aan nieuwe klanten (target).
 • Monday.com implementaties.
 • Monday.com doorlopende ondersteuning, ofwel ons "Remote Success" programma waarin we de langetermijn relatie aangaan met onze klanten (target).
En wat bieden we jou?
 • Alle ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te worden. Jij neemt het voortouw, maar we doen het samen. Jouw succes is onze en Monday.com's grootste prioriteit.
 • Veel vrijheid.
 • De kans om te leren ondernemen.
 • Leasebudget, inclusief laadpas.
 • Laptop en telefoon.
 • Een werkweek van 4 dagen.
 • Genoeg vrije dagen.
 • (Uitdagende) team uitjes; hier vertellen we graag meer over tijdens een kennismaking.
 • Jaarcontract welke bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt naar een vast contract.
Klinkt goed?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar walter@thesalesstudio.nl.


Terug naar het vacatureoverzicht