Monday.com

Monday.com is meer dan een projectmanagement tool, het is een manier om al het werk van je teams te organiseren. Monday is het Zwitserse zakmes van je organisatie en brengt al je werk en communicatie samen. Behoud het overzicht.

Dankzij de intuïtieve en visuele interface kan iedereen snel aan de slag, maak je eenvoudig workflows en koppel je zonder moeite met je favoriete apps.
Marketing Project
Software onboarding experts
Projectmanagement

alle informatie op één plek

Werk optimaal samen en deel alle relevante informatie op één plek. Communiceer direct met al je teamleden en je blijf continue op de hoogte van alles wat er speelt in de projecten. Deel bestanden en ontvang direct feedback.

automatiseer je workflows

Maak de mooiste workflows door taken te automatiseren. Voorkom repetitief werk, werk sneller en efficiënter. Ga aan de slag met no-code automatiseringen en creëer in een mum van tijd de perfecte workflow voor elk team en elke situatie.

visualiseer zoals jij dat wilt

Geef de informatie weer zoals jij dat wilt. Bekijk gegevens als een kaart, kalender, tijdlijn, kanban en meer.

integreer met je favoriete tools

Dankzij de vele kant-en-klare integraties koppel je snel en eenvoudig met je favoriete tools. Laat de tools samenwerken en creëer de perfecte workflow.

the sales studio en Monday.com

licenties

Wij verzorgen alle licenties voor Monday.com. We denken mee met je organisatie om te bepalen welke plan het beste past bij jullie situatie.

onboarding

Samen zorgen we voor de optimale start van Monday.com binnen de organisatie. We helpen met het opzetten van plannen, het koppelen van systemen en data en zorgen voor training van de medewerkers.

support

1 aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot Monday.com. Wij ontzorgen je organisatie door support te verlenen en Moday.com blijvend zo goed mogelijk in te zetten.

geïnteresseerd in de mogelijkheden van Monday.com?