Monday.com WorkOS

Beheer elk project
‍‍op jouw manier.

Eén platform om alle projecten te beheren

Met monday voor projecten kun je flexibele, kant-en-klare workflows gebruiken en aanpassen aan je eigen wensen. Of je nou werkt via Waterfall, Agile of Hybride methodologie, monday verbindt en geeft al je teams precies de tools die ze nodig hebben om de doelen te behalen.
Project
goedkeuring
Project
planning
Portfolio
management
Project
dashboards
Risico
registratie
Issues
log
Geleerde
lessen
Resource
allocation

Plan je projecten
van begin tot eind

Beheer eenvoudig meerdere projecten vanuit één tool. Maak dashboards op maat, ken taken toe aan teamleden en vind bottlenecks en risico's voor het te laat is. Zorg dat iedereen vooruit blijft bewegen.

Stroomlijn je projecten en lever je beste werk

Bespaar kostbare tijd door het automatiseren van goedkeuringen en taken. Zet op maat gemaakte formulieren in om direct items aan te maken op je borden. Zodat jij het overzicht behoud van alle lopende taken.

Werk efficiënt samen met alle stakeholders

Breng verschillende teams zamen in één gedeeld platform. Overbrug gaten in de communicatie, wijs middelen toe en informeer alle belanghebbenden over veranderingen in real time en zorg dat projecten vooruit blijven bewegen.

Controleer de prestaties en maak weloverwogen beslissingen

Zie de status van al je projecten in één oogopslag, met heldere, visuele en intuitieve project dashboards. Blijf op de rit en behaal je doelen.

De beste monday.com services

Als gecertificeerd monday.com partner biedt the Sales Studio een breed aanbod aan services, zoals producttrainingen, consultancy en dagelijkse ondersteuning.

Monday.com
Implementatie

Samen zorgen we voor de optimale inrichting van monday.com binnen de organisatie. We optimaliseren de workflows, verzorgen trainings-sessies en ondersteunen bij de onboarding van de verschillende teams.
Lees meer over onze implementatie

Monday.com
consultancy

Heb je een specifiek vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, of gewoon geen tijd om het zelf uit te zoeken. Wij kunnen je helpen met onze consultancy oplossing. Samen bekijken we welk traject het beste bij jullie situatie past.
Vraag een gratis consult aan

Monday.com
Support

Eén aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot monday.com. Wij ontzorgen je organisatie door je te ondersteuning in het dagelijks gebruik van monday.com en je te informeren over nieuwe updates.
Lees meer over onze 'remote succes'

Kennis maken?

Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Waar wil jij monday.com voor gebruiken?