Zendesk Sell

Zendesk Sell CRM is ontworpen om sneller en beter deals af te sluiten, new business aan te trekken en je klanten te managen. Eindelijk een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem, geoptimaliseerd voor mobiel, waar je sales team ook echt mee wil werken.
Actieve leads (top 10)
Jessica
Rob
Peter
Wim
Zendesk Sell Partner
Deals
Jessica's deal
€12.950
Rob's deal
€5.300
Peter's deal
€32.500
The Sales Studio is Zendesk Sell EMEA Partner of the Year 2021 en beschikt over gecertificeerde medewerkers zodat jij als klant verzekerd bent van de optimale kwaliteit van onze dienstverlening.
 

volledig klantbeeld binnen handbereik

Bekijk alle relevante informatie rondom je leads, contacten en deals op één centrale plek. Krijg inzicht in alle communicatie, afspraken en ERP data zonder te hoeven schakelen tussen verschillende systemen en tabbladen. Of je nu werkt vanuit de browser of de handige mobiele app van Zendesk Sell, je kunt altijd snel over de juiste informatie beschikken, zelfs als je offline bent.
 

verbeter de Customer Experience

Door de standaard integratie tussen Zendesk Sell CRM en Zendesk Support, bied je jouw sales & support teams de mogelijkheid om beter samen te werken en zo de klant beter te helpen. Vragen, klachten en issues zijn vanaf nu eenvoudig inzichtelijk voor de accountmanagers in Sell, evenals de mogelijkheid om naadloos een klantvraag of klacht in te schieten bij de collega's in het support team. Het support team heeft daarnaast inzichten in de meest relevante klantinformatie uit het CRM.

sluit deals op basis van informatie

Via je persoonlijke, zelf in te delen, dashboard en smart lists behoud jij op elk moment eenvoudig het overzicht over de zaken die voor jou van belang zijn en zit je te allen tijden bovenop je pipeline.

laat de data voor je werken!

Verbeter de prestaties van je team door krachtige, kant-en-klare inzichten en analyses over jouw salespipeline en teamprestaties. Gebruik makkelijk aan te passen en te filteren rapporten om je data inzichtelijk te krijgen. Stuur iedereen in je team gerichter aan met het persoonlijke performance dashboard. Identificeer de krachten, maar ook de verbeterpunten van je individuele verkopers.
 

integreer je apps

Wij begrijpen dat je verschillende tools gebruikt om je dagelijkse werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Of je het nou hebt over het bijhouden van Mailchimp inschrijvingen of de status van contracten in Pandadoc wil bekijken. Zendesk Sell biedt een marketplace met ruim 70 standaard en veelal gratis integraties.

Daarnaast is het mogelijk om data uit te wisselen tussen je ERP systeem en Zendesk Sell. The Sales Studio begeleidt je bij het koppelen van alle belangrijke tools met Zendesk Sell.

ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Sell?