HDD B.V. maakt overstap naar monday.com

HDD B.V. heeft met behulp van The Sales Studio Monday.com volledig geïntegreerd, wat zorgde voor meer cohesie en efficiëntie tussen afdelingen en een vlekkeloze overgang.

Overstap naar monday.com

HDD B.V. is in januari 2024 gestart met The Sales Studio als partner om Monday.com volledig te integreren in onze organisatie. Diverse afdelingen werkten er al mee, maar we wilden meer cohesie tussen afdelingen waardoor effectiever en efficiënter gewerkt kan worden.

Samenwerking met the Sales Studio

The Sales Studio heeft ons geholpen om de overgang van de oude manier van werken in Monday.com naar de nieuwe manier van werken zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ze hebben zich in korte termijn zeer goed verdiept in de werkprocessen binnen HDD B.V. en konden daardoor een passend advies geven en de basis van het platform voor ons neerzetten.

Doordat onze medewerkers gedurende de ontwikkelingen zijn meegenomen in het veranderingsproces en we door The Sales Studio hierop volgend een uitgebreide training op ons kantoor hebben gehad is de overgang vlekkeloos verlopen en is de nieuwe manier van werken bovenmaats positief ontvangen.

Continuous Improvement

Daarnaast kunnen we, door de keuze voor het Premium Continuous Improvement pakket, gebruik maken van dagelijks support. Dit helpt ons enorm in de verdere implementatie en ontwikkeling van het platform binnen onze organisatie.

The Sales Studio hebben we ervaren als een zeer prettige partner om mee samen te werken!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken
hoe wij jouw organisatie kunnen helpen

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

ó
f probeer monday.com 14 dagen gratis uit!