Succesvolle samenwerking Coolworld

Als Internationale Marketing afdeling hadden wij de behoefte aan een tool om onze manier van (samen)werken te verbeteren en meer volgens een proces te gaan werken.

Behoefte aan een nieuwe tool voor samenwerking

Als Internationale Marketing afdeling hadden wij de behoefte aan een tool om onze manier van (samen)werken te verbeteren en meer volgens een proces te gaan werken. Deze reis startte begin 2023. Een kort gesprek met Walter maakte ons enthousiast over Monday.

We namen de tijd om onze processen te verbeteren, we nodigden het hele team uit om een wensenlijst te maken en dachten na over hoe we deze nieuwe tool het beste konden uitrollen binnen ons Team.

Vertrouwen in the Sales Studio

We besloten verder te gaan met The Sales Studio omdat zij ons het vertrouwen gaven dat we zochten.  Zij hadden aan één woord genoeg en wisten onze wensen en processen direct om te zetten in Monday. Tijdens het hele proces hebben we nauw samengewerkt en snel kunnen schakelen. Voor iedere vraag werd de tijd genomen ons uitleg te geven. Dit resulteerde in een professionele start met Monday, een hele goede basis waar wij, samen met de support van The Sales Studio, op verder kunnen bouwen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken
hoe wij jouw organisatie kunnen helpen

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

ó
f probeer monday.com 14 dagen gratis uit!